Gå til indhold

Om os

I SAY er drevet af ønsket om at få kvinder til at føle sig smukke og godt tilpas. Hver eneste dag. Uanset form, størrelse og alder.

 

Vi er et tøjmærke for kvinder. For os betyder uafhængigheden alt. Det er forudsætningen for at kunne fokusere på det, vi tror på. Vi er drevet af ønsket om at få kvinder til at føle sig smukke og godt tilpas. Hver eneste dag. Uanset form, størrelse og alder.

Bag virksomheden står Britt og Søren Andreassen. Vi bor i Them – en lille midtjysk by, som har lys og luft og plads til at tænke stort. Og det gør vi. For I SAY er et uafhængigt mærke. Vi gør, som vi vil.

Gennem årene har I SAY skabt et nært forhold til en håndfuld nøje udvalgte producenter. Det betyder, at I SAY kan levere en fleksibel og samtidig ensartet høj kvalitet. Samtidig giver det fuldt overblik og gennemsigtighed i forhold til produktionsvilkårene. 

Vi er alle unikke. Og dét, der gør I SAY unik, er, at vi forstår det.

Og gør noget ved det. Vores design er rummeligt – vi klæder alle kvinder. Uanset form, størrelse og alder. Vi ved, at den rigtige påklædning gør en verden til forskel. Når vi skaber tøj, der passer til rigtige kvinders form og størrelse, får vi kvinderne til at føle sig mere selvsikre. Og hvem vil ikke gerne det? 

Hvert eneste stykke tøj fra vores hånd er designet til at føles behageligt og samtidig fremhæve det smukkeste ved hver kvinde. Uanset om det gælder et par cowboybukser eller en fin festkjole. Det er en simpel og ærlig opskrift, der er til at forstå. Det samme gælder vores produktion. Vi er ærlige som en åben bog, og alle må læse med. Vi er stolte af og vil hellere end gerne fortælle om vores produktion, som foregår under ordenlige forhold – så bæredygtigt som muligt.

 

... det gør os unikke. Og det gør, at du kan være dig selv.

Unik som du er. 

 

Kurv

Du mangler kun 799 kr før fri fragt!
Gratis fragt gælder kun levering til Danmark til Bring pakkeshops.