Gå til indhold

Chinos: Den perfekte buks til alle årstider og anledninger

Dec 05, 2023

Er du på udkig efter et par pålidelige bukser til din garderobe? Dem, du kan tage frem året rundt, uanset sæsonen? Ja, dem, der redder dig fra enhver tøjkrise? Så har vi svaret – chinos.

Isay Chino Pant

Vi mener, at et par chino bukser er en nødvendighed i enhver kvindes garderobe, og grunden er simpel. Vi har brugt årevis på at forfine chino bukserne, så de passer perfekt til alle kvinder. Vores chinos har gennemgået en omhyggelig proces og er ikke blevet tilfældigt sammensat. Alt lige fra den rigtige fornemmelse af stoffet til arbejdet med at finde den præcise opskrift på en god pasform har været i fokus, og det gør, at detaljegraden på chinos hos os er i top.

Derfor er det særligt hjertevarmt, når kvinder fra hele verden sender os positive tilbagemeldinger. Vores chino bukser vækker begejstring hos dem, og den glæde deler vi.

Hvad adskiller chinos fra jeans?

Hvis du sammenligner chinos med jeans, vil du hurtigt opdage, at chino bukserne er det mere elegante valg. Vores chinos er designet med inspiration fra habitbukser, og resultatet er en buks, der udstråler elegance uden at gå på kompromis med komforten. Med chinos får du hele pakken – et elegant udseende kombineret med den behagelige fornemmelse, som du kender fra afslappede bukser. Vi designer vores bukser med fokus på den kvindelige krop i alle dens former, hvilket sikrer, at hver enkelt kvinde kan nyde godt af en buks, hvor bekymringer om dårlig pasform er en saga blot.

Du skal ikke nøjes. Chino bukserne er ikke kun en buks, du kan bruge på kontoret eller til den fine fest – de er skabt til at blive brugt i dagligdagen. Derfor er de både strækbare og slidstærke, fordi de skal kunne tilpasse sig din livsstil. Og hvis du har lyst, kan du endda bruge buksen som hyggebukser derhjemme, for så behagelige er de. Vi kan garantere dig, at med den korrekte størrelse vil du hverken opleve, at de strammer, folder eller sidder forkert på nogen måde. 

Alt du behøver at vide om det klassiske design

Det klassiske design på chino buksen gør den til en meget elegant buks. Hemmeligheden ligger imidlertid i det strækbare og slidstærke materiale af blødt bomuld, der tilfører en komfort ud over det sædvanlige. Med en glat overflade undgår du generende fnuller, og den medium taljede pasform er nøje afstemt for hverken at være for høj- eller lavtaljet – en velkommen nyhed for mange kvinder.

Vores chino bukser fås i to længder, så du kan vælge præcis det, der passer til dig. Cropped udgaven har en ankellængde på 70 cm i indersømsmål, mens Long udgaven strækker sig til 76,5 cm. Derved tilbyder vi chino bukser, der passer til både højere og lavere kvinder, så alle har mulighed for at eje et par klassiske chinos i deres tøjskab.

Du kan forvente disse detaljer på dine chino bukser

Høj strækbarhed

Medium talje

Glat overflade

Klassisk design

Fås i 2 forskellige længder: Cropped og Long

Fast linning med bæltestropper

Paspolerede baglommer

Køb chino bukser med stretch online

Uanset om du er på udkig efter et par klassiske bukser, eller en bestemt moderigtig farve, tilbyder vi et bredt udvalg af chino bukser. Vores sortiment omfatter mange fantastiske farver, der løbende opdateres i takt med sæsonerne. De fleste farver er altid tilgængelige, men vi opdaterer lejlighedsvis vores farvekatalog ved at tilføje en ny, frisk nuance til vores bestseller chinos. Du kan altid finde et udvalg af chino bukser på vores webshop lige her. 

Fortsæt med at læse

Striktrøjer i friske farver og mønstre

Hvis du leder efter en strik, der kan holde dig varm på de kølige dage, men samtidig give dig et frisk look, så har du en unik mulighed for at invitere foråret ind i din garderobe med vores nye kollektion.

Festtøj til jul og nytår

December er måneden, hvor vi kan glæde os til mange festlige lejligheder, som den årlige julefrokost, juleaften og nytårsaften. Men det er også måneden, hvor vi kan stå over for et dilemma: Hvad skal vi have på?

Chinos: Den perfekte buks til alle årstider og anledninger

Er du på udkig efter et par pålidelige bukser til din garderobe? Dem, du kan tage frem året rundt, uanset sæsonen? Ja, dem, der redder dig fra enhver tøjkrise? Så har vi svaret – chinos.

Kurv

Du mangler kun 799 kr før fri fragt!
Gratis fragt gælder kun levering til Danmark til Bring pakkeshops.