Gå til indhold

Striktrøjer i friske farver og mønstre

Jan 25, 2023

Selvom foråret og de lysere tider er lige om hjørnet, så må vi stadig regne med koldt vejr et stykke tid endnu. Det betyder dog ikke, at du ikke kan opdatere din garderobe med nye og spændende items, for vi har netop det, du har brug for, nemlig en helt ny forårskollektion fyldt med varme striktrøjer. Hvis du leder efter en strik, der kan holde dig varm på de kølige dage, men samtidig give dig et frisk look, så har du en unik mulighed for at invitere foråret ind i din garderobe med vores nye kollektion.

Luk foråret ind i garderoben med vores bløde og lette striktrøjer

Striktrøjer er et alsidigt og komfortabelt beklædningsstykke, der kan styles på utallige måder. I vores forårskollektion kan du finde et væld af forskellige farver og mønstre, der kan være med til at lysne din garderobe. Bløde striktrøjer, stribede strik, lette strik i lyse og delikate farver er bare nogle af de inspirerende nyheder, du kan shoppe hos os.

I denne sæson har vi sørget for, at vores striktrøjer har flotte design, som følger tidens trends, men som stadig er tidløse, så du kan finde dem frem i garderoben og bruge dem igen og igen. Vores forårsstrik rummer en bred palet, og du kan blandt andet finde striktrøjer med print, der er med til at give dig et modigt og kantet udtryk. Gå på opdagelse i kollektionen, og du vil finde alt fra dyreprint til geometriske print. Denne sæson kan du også finde en meget særlig og klassisk form for striktrøje - nemlig den med v-hals, der er med til at give dig et elegant look. V-halsen kan være dyb, lav, bred eller smal - alt efter hvad du foretrækker. Du kan også finde en striktrøje med kort ærme, som giver dig et friskt og sporty look.

Men det er ikke kun farver og mønstre, der gør vores striktrøjer til noget særligt. Vi har også sørget for, at vores striktrøjer er lavet af de bedste materialer, der sikrer dig en høj kvalitet og en lang holdbarhed. Vores striktrøjer er fremstillet af blandt andet merinould, uld, mohair, som alle er bløde og åndbare. Du kan altså være sikker på, at vores striktrøjer føles fantastiske mod huden og holder dig varm.

Og det er ikke alt. Vores strik er også designet med omtanke for detaljer og pasform. Vi har striktrøjer i forskellige størrelser, former og længder, så du kan finde den, der passer bedst til din krop og din stil. I vores friske forårsnyheder kan du finde en striktrøje med forskellige halsudskæringer, ærmelængder og lukninger, så du kan variere dit look efter humør og lejlighed. Uanset om du foretrækker en rund hals, en v-hals, et kort ærme, et langt ærme, knapper, lynlås eller snore, så har vi en striktrøje til dig.

Find din nye striktrøje hos I SAY

Vi har striktrøjer til enhver smag og anledning, og vi garanterer dig, at du vil føle dig godt tilpas og se fantastisk ud i vores striktrøjer. Gør dig klar til at byde foråret velkommen med vores striktrøjer i friske farver og mønstre!

Fortsæt med at læse

Striktrøjer i friske farver og mønstre

Hvis du leder efter en strik, der kan holde dig varm på de kølige dage, men samtidig give dig et frisk look, så har du en unik mulighed for at invitere foråret ind i din garderobe med vores nye kollektion.

Festtøj til jul og nytår

December er måneden, hvor vi kan glæde os til mange festlige lejligheder, som den årlige julefrokost, juleaften og nytårsaften. Men det er også måneden, hvor vi kan stå over for et dilemma: Hvad skal vi have på?

Chinos: Den perfekte buks til alle årstider og anledninger

Er du på udkig efter et par pålidelige bukser til din garderobe? Dem, du kan tage frem året rundt, uanset sæsonen? Ja, dem, der redder dig fra enhver tøjkrise? Så har vi svaret – chinos.

Kurv

Du mangler kun 799 kr før fri fragt!
Gratis fragt gælder kun levering til Danmark til Bring pakkeshops.