Gå til indhold

Festtøj til jul og nytår

Dec 12, 2023

December er måneden, hvor vi kan glæde os til mange festlige lejligheder, som den årlige julefrokost, juleaften og nytårsaften. Men det er også måneden, hvor vi kan stå over for et dilemma: Hvad skal vi have på?

I den kolde og mørke tid er det oplagt at lade os inspirere af de smukke farver og glitrende detaljer, som julen og nytåret byder på. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det perfekte outfit, som får dig til at stråle og føle dig fantastisk til alle julens begivenheder og når vi byder det nye år velkommen.

Læs med her og få nogle tips og idéer til, hvordan du kan sammensætte festtøj, som passer til din stil og personlighed. Uanset om du er til det klassiske, det moderne eller til noget tredje, så har vi helt sikkert noget for dig.

Find det rigtige festtøj til julefrokosten

Den årlige julefrokost er en god anledning til at have det sjovt med dine kolleger, venner eller familie. Det er vigtigt at vælge et oufit, som både er behageligt og elegant – så du kan nyde maden, drikken og dansen. Her er nogle idéer til, hvad du kan klæde dig i til julefrokosten:

Den røde eller grønne kjole
En rød eller grøn kjole med et bælte i taljen, som giver dig en flot silhuet. Du kan kombinere den med et par sorte eller sølv stiletter og en smart blazer, som varmer dig.

Det glitrende sæt
En nederdel og top i enten et mønstret eller metallisk stof, som skinner i lyset. Du kan matche det med et par høje hæle eller sneakers. Du kan også tilføje et tørklæde eller smykker, som passer til dit outfit.

Outfittet til juleaften

Juleaften er en magisk dag, hvor du kan dele aftenen med dine kære. Du kan vælge et outfit som er både smukt og hyggeligt, hvor du kan føle dig afslappet og nyde atmosfæren. Her er nogle forslag til, hvad du kan klæde dig i:

En lang eller knælang kjole
En lang eller knælang kjole i en varm eller neutral farve. Det kan være en strikkjole, som er blød og lun, eller en velourkjole, som er glat og elegant. Du kan tilføje et par øreringe og halsklæde til, som giver lidt ekstra glans. Eller også kan du have et par strømpebukser til i en glitrende farve eller leggings og et par fine sko eller støvletter, som harmonerer med din kjole.

Den klassiske sweater eller cardigan
En sweater eller cardigan i en festlig farve er et perfekt valg til juleaften. Du kan kombinere den med en nederdel eller bukser i en ensfarvet farve. Det kan du let sammensætte med et par tøfler eller hjemmesko, som er hyggelige og komfortable, hvis du ikke skal være for fin.

Outfittet til nytårsaften

Nytårsaften er en fantastisk mulighed for at sige farvel til det gamle år og byde det nye år velkommen med stil. Du kan vælge et outfit, som er både festligt og flot, så du kan gøre indtryk og have det sjovt på samme tid. Her er nogle alternativer for, hvad du kan iføre dig denne specielle aften:

Satin favoritterne
Du kan have en satinkjole på i et vidunderligt blødt stof, som føles dejligt på din krop og som har glans. Tilføj et par smykker til eller et fint ur, som giver lidt spil. Hvis du foretrækker, kan du have hæle på eller et par varme sokker i hjemmesko, som holder dine fødder varme.

Den klassiske blazer
Find et par bukser og en pæn sort blondetop og kombinér det med en flot blazer, som et blikfang. På den måde kan du skabe opmærksomhed og stadig bevare det klassiske look. Du kan også kombinere det med en top og en skjorte eller en nederdel i hvidt materiale, som giver lidt kontrast.

Lad os hjælpe dig med at vælge det perfekte fest outfit

Vi håber at du har fået lidt inspiration til dit festtøj. Husk, at det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas og glad i dit outfit. Hvis du har brug for hjælp med at finde et fest outfit til jul og nytår, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Fortsæt med at læse

Striktrøjer i friske farver og mønstre

Hvis du leder efter en strik, der kan holde dig varm på de kølige dage, men samtidig give dig et frisk look, så har du en unik mulighed for at invitere foråret ind i din garderobe med vores nye kollektion.

Festtøj til jul og nytår

December er måneden, hvor vi kan glæde os til mange festlige lejligheder, som den årlige julefrokost, juleaften og nytårsaften. Men det er også måneden, hvor vi kan stå over for et dilemma: Hvad skal vi have på?

Chinos: Den perfekte buks til alle årstider og anledninger

Er du på udkig efter et par pålidelige bukser til din garderobe? Dem, du kan tage frem året rundt, uanset sæsonen? Ja, dem, der redder dig fra enhver tøjkrise? Så har vi svaret – chinos.

Kurv

Du mangler kun 799 kr før fri fragt!
Gratis fragt gælder kun levering til Danmark til GLS pakkeshops.