Fri fragt v. køb over 499 | 1-3 dages levering | Gratis retur

Fra plastikflaske til modetøj

Recycled polyester
Vi synes, at det er helt fantastisk, at vi kan forvandle brugte plastikflasker til modetøj. Polyester er et af de mest populære materialer i tekstilbranchen, fordi fiberen er så stærk. Derfor er tøj af polyester langtidsholdbar, nem at holde og rengøre – også krøller den heller ikke!


Mange plastikflasker flyder rundt i verdens have, mens andre bliver smidt ud tilfældige steder. Flaskerne forurener naturen, og tager mere end 1000 år at nedbryde. Men heldigvis kan flaskerne få nyt liv, og bidrage til et bæredygtigt initiativ til produktion af polyester, som vi alle kan få glæde af.

Genanvendt polyester er lavet ud af brugte plastikflasker, og omdannet til nye polyesterfibre. Det genbrugspolyester vi bruger her hos I Say, er "post-consumer", hvilket betyder at flaskerne tidligere har været brugt af forbrugere.

Processen ser sådan ud: 

Genbrugspolyester

På denne måde er vi med til at genanvende de mange plastflasker. Til en T-shirt af genbrugspolyester går der ca. 10 halvliter PET plastikflasker. 

Nedenfor ses vores bedst solgte jakke Diddi, som er lavet af 100% genanvendt polyester. 

Se vores udvalg af produkter lavet med genbrugspolyester her

Diddi Waistcoat

 

ok
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu