Fri fragt v. køb over 499 DKK | 1-3 dages levering | + 500 forhandlere i hele norden

Økologisk bomuld

Bæredygtigt tøj til kvinder

Bomuld er et af de mest populære materialer til tøj, grundet dets mange gode funktioner. Bomuld kommer fra bomuldsplanten.


Planten producerer hvide blomster der bliver lyserøde, blå og lilla, inden de falder af. I løbet af denne transformation bliver den del af planten der har bomuldsfibrene dannet. Fibrene bliver høstet og brugt til at lave bl.a. tøj. 

Fibrene fra planten bliver oftest spundet til garn eller tråd. Tøjet der bliver fremstillet, er blødt og strækbart, hvilket gør det meget behageligt at have på!

Akkurat som med økologiske grøntsager må man ved dyrkning af økologisk bomuld ikke benytte pesticider og uorganisk gødning.

Det betyder, at du får et stykke tøj, hvor garnet er fremstillet helt uden brug af giftige kemikalier, og det er naturligvis bedre for både dig selv og for miljøet.

Bomuldsfibrene er lange, stærke og bløde og gør derfor dit nye produkt i økologisk bomuld langtidsholdbart og behageligt at have på.

ok
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu