Fri fragt v. køb over 799,-|
Simpel og nem retur|
Kundeservice (+45) 30534273

Økologisk bomuld

Organic cotton

Bomuld er et af de mest populære materialer til tøj, grundet dets mange gode funktioner. Tøjet der bliver fremstillet af økologisk bomuld, er blødt, langtidsholdbart og strækbart, hvilket gør det meget behageligt at have på.


Planten producerer hvide blomster der bliver lyserøde, blå og lilla, inden de falder af. I løbet af denne transformation bliver den del af planten, der har bomuldsfibrene, dannet. Fibrene bliver høstet og oftest spundet til garn eller tråd.

Akkurat som med økologiske grøntsager må man ved dyrkning af økologisk bomuld ikke benytte pesticider og uorganisk gødning. Det betyder, at du får et stykke tøj, hvor garnet er fremstillet helt uden brug af giftige kemikalier, og det er naturligvis bedre for både dig selv og for miljøet.

Vi stræber efter, at bruge økologisk bomuld eller BCI bomuld, når vi producerer bomuldstøj. Derudover er vores I SAY mærke i nakken lavet af økologisk bomuld.

Forelsk dig i vores styles lavet af økologisk bomuld - se vores udvalg af produkter i økologisk bomuld her

Gunne Shirt

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Er du det rigtige sted?

Vælg nedenfor

Denmark

Søg produkter

Kurv (0)
Du mangler kun 799 kr før fri fragt!
Gratis fragt gælder kun levering til Danmark til GLS pakkeshops.
Din kurv er tom
Anbefalinger
Anbefalinger