Fri fragt v. køb over 499,-|
1-3 dages levering|
Gratis retur

Oeko-tex certificering

Oekotex

I SAY er stolte over, at kunne levere Oeko-tex certificerede produkter. Oeko-tex er din garanti for at dit nye produkt fra I Say ikke skader kroppen. 

Det er ikke til at se eller føle, om der er sundhedsskadelige kemikalier i tøjet, og kun få kemikalier forsvinder efter vask.

Oeko-tex er verdens førende mærkning for tekstiler, der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Intentionen bag Oeko-Tex ordningen er, at tøj, der sælges med Oeko-Tex Standard 100 mærkningen, skal være af materialer, der er sikrede mod at give skadevirkning på personer, og som du derfor kan have tillid til at bruge.

Med dit Oeko-tex certificerede produkt, skal alle materialer og komponenter overholde testkriterierne i STANDARD 100. Testkriterierne udføres ensartet over hele verden af ​​de uafhængige OEKO-TEX® -institutter, som Teknologisk Institut i Danmark, og kan anvendes på alle tekstilprodukter fra tråd til slutproduktet.

Forskrifterne vedrørende blandt andet forbudte azofarvestoffer, formaldehyd, og nikkel er med i kriterierne. Selv sundsskadelige kemikalier der endnu ikke er lovreguleret testes også. OEKO-TEX® laboratorietest inkluderer omkring 100 testparametre, og tager hensyn til den tilsigtede anvendelse af tekstilerne.

  • Oeko-tex mærket sikrer dig, at alle komponenter af et mærket produkt er testet for skadelige stoffer.
  • Oeko-tex er en standard, som er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og EU (REACH) og derfor et godt redskab til at sikre overholdelse af lovkrav for skadelig kemi i produkter.

    Ovenfor ses vores populære Nugga t-shirts, som alle er Oeko-tex certificerede. Se vores udvalg af oeko-tex certificeret produkter her.

 

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Are you in the right place?

Select below

Denmark

Søg

Kurv (0)
Du mangler kun 499 kr før fri fragt!
Gratis fragt gælder kun levering til Danmark til GLS og PostNord pakkeshops.
Din kurv er tom
Anbefalinger
Anbefalinger