Fri fragt v. køb over 499 | 1-3 dages levering | Gratis retur

FSC Forest Stewardship Council

FSC er et bæredygtigt initiativ til produktion af træ. De sikrer omtanke for mennesker, dyr og natur i skove, hvor vi kan bruge produkter lavet af træ med bæredygtige initiativer for øje.

FSC har fokus på mange forskellige indsatsområder og aktiviteter for at styrke FSC-mærket. Især arbejder de på at skabe et bedre system for de mange virksomheder, skovejere og organisationer, som arbejder med FSC.

FSC-certificerede skove fredes helt, og der fældes ikke mere træ, end skoven selv kan reproducere. Truede dyr og planter beskyttes fra disse skove. Der bruges så vidt muligt lokal arbejdskraft, dog skal skovarbejderne have ordentligt sikkerhedsudstyr, løn og den rette uddannelse.

I et FSC-certificeret produkt, skal alle led i leverandørkæden ligeledes have en FSC-certificering. Så du kan købe træ og papir fra skove med bæredygtige tiltag. Vi bruger FSC-certificerede produkter til blandt andet vores emballage og hangtags.

FCS

ok
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu